Villa sterrenberglaan 79 huis ter heide


Projectnaam:
Villa Sterrenberglaan 79 Huis ter Heide
Discipline:
Wonen
Omvang:
1 villa
Bouwfase:
Ontwikkeling, bouwteam, realisatie, oplevering
Firma:   
Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever:
VolkerWessels Vastgoed
Periode:
2011-2012
              
 
 
Unieke dertiger jaren villa op kavel van ca 700 m2. Veel details toegevoegd die hierdoor de woning verbijzonderen. Woning met aangebouwde garage en veranda. Woonkeuken met kamer en- suite-deuren, woonkamer met veel licht en openhaard. Op verdiepingen 4 slaapkamers, badkamer en aparte toilet. De mahonie houten trap is een beeldbepalend element in de woning die uitkomt op een fraaie zolder-overloop.Tuin is compleet ingericht naar ontwerp van fa. Abbing te Zeist.Woning is in 2012 gerealiseerd door fa. Selekthuis en momenteel voor verkoopdoeleinden opengesteld als inspiratiewoning.