8 woningen deelplan Bosranden, Sterrenberg Huis ter Heide


Projectnaam:
8 woningen Bosranden Huis ter Heide
Discipline:
Wonen
Omvang:
8 woningen
Bouwfase:
Ontwikkeling, bouwteam, realisatie, oplevering
Firma:   
Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever:
VolkerWessels Vastgoed
Periode:
2011-2012
              
 
 
In het deelgebied Bosranden is inmiddels het tweede deelplan, met 8 woningen van totaal 39 woningen, opgeleverd en bewoond. Naar ontwerp van architectenburo 4D, zijn de woningen ontwikkeld in een dertiger jaren stijl. Bijzonder zijn de verschillende type’s van woningen binnen een bouwblok van 4 woningen. De donkere bruine gevelsteen met de witte kozijnen steken mooi af tegen de groene omgeving.  Aan de rand van het plangebied hebben de woningen een mooi uitzicht op de groen zone.
 
Woningen zijn in 2011/2012 gerealiseerd door Bouwcombinatie Sterrenberg VOF.