Zorggebouw F9 Sterrenberg Huis ter Heide


 

                   
Projectnaam  Zorggebouw F9 Sterrenberg Huis ter Heide
Discipline  Zorg
Omvang  ca 2.000 m2
Bouwfase  Ontwikkeling, bouwteam, realisatie, oplevering
Firma  Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever  Abrona.
Periode  2009-2012
 
 
 
 
 
In deelplan Overtuin is het zorggebouw F9 inmiddels opgeleverd en reeds bewoond door 24 clienten van Abrona. Tevens is hier een steunpunt/zorgkantoor gevestigd voor de Abrona organisatie. Het gebouw is een ontwerp van Soeters van Eldonk Architecten, in een passende stijl van de overige bebouwing van de Overtuin. Bewoners zijn redelijk zelfstandige clienten, waar in het ontwerp van het gebouw en zijn omgeving rekening mee gehouden is.
 
Het gebouw is in de periode van 2011 tot 2012 gerealiseerd door Bouwcombinatie Sterrenberg VOF.