Zorggebouw F2 Sterrenberg Huis ter Heide


        

Projectnaam Zorggebouw F2 Sterrenberg Huis ter Heide
Discipline Zorg
Omvang ca 2.000 m2
Bouwfase Ontwikkeling, bouwteam, realisatie, oplevering
Firma Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever Abrona
Periode 2009-2012
 
 
 
 
 
In deelplan Bosranden is het zorggebouw F2 inmiddels opgeleverd en reeds bewoond door 24 clienten van Abrona.  Het gebouw is een ontwerp van Van Egmond Totaalarchitectuur, in een passende stijl van de overige bebouwing van de Bosranden. Bewoners zijn clienten waar prikkels vermeden dienen te worden. Hier is in het ontwerp van het gebouw en zijn omgeving rekening mee gehouden. Meer privacy voor de clienten en zelfs ruimtes voor afzondering zijn hier voorzien.
 
Het gebouw is in de periode van 2011 tot 2012 gerealiseerd door Bouwcombinatie Sterrenberg VOF.