Zorggebouw F8 Sterrenberg Huis ter Heide


 

                        
Projectnaam Zorggebouw F8 Sterrenberg Huis ter Heide
Discipline Zorg
Omvang ca 2.000 m2
Bouwfase Ontwikkeling, bouwteam, realisatie, oplevering
Firma Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever Abrona.
Periode 2009-2012
 
 
 
 
 
In deelplan Overtuin is het zorggebouw F8 inmiddels volop in aanbouw. Boven op het talud van de Overtuin kijkt het gebouw zeer fraai uit over het deelgebied en kijkt aan de overzijde uit op het zustergebouw F9. Het gebouw is een ontwerp van Soeters van Eldonk in een passende stijl van de overige bebouwing van de Overtuin. Bewoners zijn redelijk zelfstandige clienten, waar in het ontwerp van het gebouw en zijn omgeving rekening mee gehouden is.
 
Het gebouw is in de periode van 2011 tot 2013 gerealiseerd door Bouwcombinatie Sterrenberg VOF.