Zorggebouw F5 Sterrenberg Huis ter Heide


14101060

Projectnaam  Zorggebouw F5 Sterrenberg Huis ter Heide
Discipline  Zorg
Omvang  ca 2.000 m2
Bouwfase  Ontwikkeling, bouwteam, realisatie,
Firma  Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever  Abrona.
Periode  2009-2013
 
 
 
 
In deelplan De Hoven is het zorggebouw F5 inmiddels volop in aanbouw. Gebouw F5 is een verzorgingsgebouw voor 24 mindervalide clienten van Abrona. Tevens is hier een dagbestedingsruimte’s voorzien.  Het gebouw is een ontwerp van Soeters van Eldonk Architecten, in een passende stijl van de overige bebouwing van de Hoven. Het gebouw is gelegen in een hofje met andere woningen en de tuinzijde is gelegen aan de rand van het bos voor de nodige privacy.
 
Het gebouw is in de periode van 2012 tot 2013 gerealiseerd door Bouwcombinatie Sterrenberg VOF.