Informatiecentrum Sterrenberg Huis ter Heide



IMG_1431

Projectnaam  Informatiecentrum Sterrenberg Huis ter Heide
Discipline  Werken
Omvang  ca 250 m2
Bouwfase  realisatie
Firma  Bouw en ontwikkelcombinatie Sterrenberg VOF
Opdrachtgever  VolkerWessels Vastgoed
Periode  2009-2016
Binnen de totaalontwikkeling van Sterrenberg is er voor kopers en andere betrokken partijen een informatiecentrum met kantoor en vergaderfaciliteit gemaakt op de begane grond van de voormalige zusterflat. Dit geheel binnen de groene sfeer van de totaal ontwikkeling. Sterrenberg is een  ondereeel van het Hart van de Heuvelrug project van de Provincie Utrecht. Als omgekeerde intergratie project wordt voor Abrona herhuisvesting ontwikkeld en geraliseerd. Totaal worden naast nieuwe nuts en infra, 440 marktwoningen en 7 zorggebouwen ontwikkeld en gerealiseerd. Zie voor meer details bij de betreffende woningen en zorggbouwen.